BURSA / NİLÜFER - Mitat Enç Özel Eğitim Ortaokulu

Mitat Enç Özel Eğitim Ortaokulu

Adres
Mitat Enç Özel Eğitim Ortaokulu Fethiye Mh. Nilüfer Hatun Caddesi No.139 PK.16140 Nilüfer/BURSA
Vizyon
Okul toplumu olarak amacımız; engelleri nedeniyle özel destek alması gereken öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü teknolojik araç gerecin kullanıldığı öğrenci, okul , aile üçlüsünün ortaklaşa ve etkin bir biçimde yer aldığı eğitim ortamlarını var ederek,öğrenci merkezli yeni öğretim yöntem ve teknikleri takip eden, daha iyiye ulaşmada, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmede yapabileceğimizin en iyisini yaparak başarıya ulaşmak ve örnek uygulamaların benimsendiği eşdeğer kurumlar içerisinde seçkin ve lider bir okul olmaktır...
Misyon
Engelleri sebebiyle toplumdaki yerlerini alma süreçlerinde özel desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimizi, uygun eğitim ortamında Milli Eğitimin Amaçları ve İlkeleri ışığında; özel eğitim ile ilgili yasa, yönetmelik ve uygulamalar çerçevesinde sunduğumuz etkin eğitim ve aile işbirliği ile; başkalarına bağımlı kalmadan yaşamlarını sürdürebilecekleri yetenekleri kazandırmak, kendilerini ifade edebilen, topluma uyum ve yarar sağlayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, saygılı, mutlu, başarılı üretken bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TAM GÜN)
Taşımalı Eğitim
13 Servis